Les dades personals dels nostres clients seran tractades conforme a la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Aquest Reglament s’aplica tant en cas que vostè accedeixi a nostre lloc web i decideixi simplement navegar pels seus continguts i utilitzar els seus serveis, sense arribar a adquirir cap producte, com si, vostè accedeix a motospaya.com (i sub-dominis) i decideix navegar pels seus continguts utilitzant els serveis que ofereix i adquirint un o diversos productes.

En virtut del que es disposa en la LOPD, l’informem que mitjançant l’emplenat dels nostres formularis les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de titularitat de PAYÀ Motocicletes, s.l., amb la finalitat de permetre l’execució dels serveis sol·licitats i/o enviar material informatiu, (així com per mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relacionades amb l’activitat de l’empresa i els seus serveis).

Vostè pot exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a sacw@motospaya.com o ben mitjançant un escrit dirigit a PAYÀ Motocicletes, s.l., c/Batista i Roca, 21, 08302 Mataró (Barcelona), acompanyant sempre una fotocòpia del seu D.N.I.

En cap cas, i per cap motiu, es comunicaran o divulgaran les seves dades a terceres parts que no siguin part del procés de compra i lliurament.

Les cookies que puguin enviar-se, no s’utilitzaran en cap cas per identificar l’usuari, sinó únicament per facilitar l’ús del lloc, la gestió de les comandes, serveis, funcionament general d’aquesta pagina web i els seus continguts i per a tasques/informes d’us i estadistiques anònimes.

Aquest lloc adopta mesures de seguretat aptes per protegir de la perduda, l’abús o l’alteració de l’informació sota el nostre control. Naturalment, cap de les dades dels nostres clients es cedeixen a tercers que no siguin part del procés de compra i lliurament.

La informació financera del Client (com el nº de targeta de crèdit, la data de venciment, les dades personals) arribaran directament al Banc encarregat de la transacció de pagament mitjançant protocol criptogràfic.

En cap cas PAYÀ Motocicletes, s.l. o subjectes tercers podran tenir accés a aquestes dades.

Si teniu preguntes o dubtes sobre la nostra política de seguretat i privadesa o respecte a les practiques realitzades en el nostre lloc web podeu contactar-nos a la següent adreça de correu electrònic:

Servei d’Atenció al Client Web
sacw@motospaya.com

Les nostres dades:

PAYÀ Motocicletes, s.l.
c/Batista i Roca, 21
Polígon Industrial Pla d’en Boet
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 415 930
Fax. 937 415 933
info@motospaya.com
https://motospaya.com