Política de Privadesa

Per donar compliment amb l’establert a la Llei 34/2002, de data 11 de juliol, de serveis de la societat de l’informació i de comerç electrònic, a continuació, s’indiquen les dades de l’informació general d’aquest lloc web.

1. INFORMACIÓ GENERAL

PAYÀ MOTOCICLETES SL. Empresa registrada en el Registre Mercantil de Barcelona, Full no B-55375, Foli 67, Tom 23576, Inscripció 3a i amb C.I.F. B08857450.
Seu al Carrer Batista i Roca 21, 08302 Mataró (Barcelona)

2. OBJECTE

Aquestes condicions generals (d’ara endavant, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (d’ara endavant “el Portal”) que PAYÀ MOTOCICLETES SL, posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per la mera utilització del Portal, els usuaris expressen l’acceptació i sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per PAYÀ MOTOCICLETES SL en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen amb el previst en aquestes Condicions Generals quan no s’oposin.

3. INFORMACIÓ A l’USUARI

PAYÀ MOTOCICLETES SL, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament.

3.1 Fi del tractament:

Mantenir una relació comercial amb l’Usuari.

3.2 Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per email, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes Comunicacions seran realitzades per PAYÀ MOTOCICLETES SL i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals aquest hagi aconseguit algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. Realitzar estudis estadístics. Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició. Remetre butlletins de notícies de la pàgina web.

3.3 Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

3.4 Comunicació de les dades:

No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte obligació legal.

3.5 Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

3.6 Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: Carrer Batista i Roca 21, 08302 Mataró (Barcelona).
Adreça electrònica: sacw@motospaya.com

4. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE L’INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Els usuaris, mitjançant l’enviament de correus electrònics, l’entrada de dades en els camps en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a PAYÀ MOTOCICLETES SL són reals i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.
PAYÀ MOTOCICLETES SL informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessaries per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que l’informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

5. MESURES DE SEGURETAT

De conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en protecció de dades personals, PAYÀ MOTOCICLETES SL està complint amb totes les disposicions de la normativa RGPD, per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del RGPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb les finalitats pels quals són tractats.
PAYÀ MOTOCICLETES SL garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD, per protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

6. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts del lloc web (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de PAYÀ MOTOCICLETES SL i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
Les marques, rètols, signes distintius o logotips de PAYÀ MOTOCICLETES SL que apareixen a la pàgina web són titularitat de PAYÀ MOTOCICLETES SL. Idèntiques referències es realitzen respecte del nom de domini www.motospaya.com.
Tots els textos, imatges, dibuixos gràfics, vídeos o suports d’àudio, propietat de PAYÀ MOTOCICLETES SL no podran ser objecte d’ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l’usuari o de tercers sense l’expressa autorització per part de PAYÀ MOTOCICLETES SL, tret que s’indiqui el contrari.
L’ús no autoritzat de l’informació continguda en aquest lloc web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.
L’establiment de qualsevol enllaç des d’una pàgina web aliena, a qualssevol de les pàgines del lloc web de PAYÀ MOTOCICLETES SL estarà sotmès a les següents condicions:
No es permet la reproducció ni total ni parcial de cap dels serveis continguts en el lloc web de PAYÀ MOTOCICLETES SL.
No s’establiran deep-links amb el lloc web de PAYÀ MOTOCICLETES SL ni dels seus serveis, ni es crearà un browser o un border enviroment sobre les mateixes.
No s’inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web de PAYÀ MOTOCICLETES SL i els seus serveis i, en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix enllaç a la pàgina web de PAYÀ MOTOCICLETES SL, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a PAYÀ MOTOCICLETES SL.
Sota cap circumstància, PAYÀ MOTOCICLETES SL serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi l’enllaç ni de les informacions o manifestacions incloses en les mateixes.
Els drets de propietat intel·lectual de les pàgines web a les quals es redirecciona, com la titularitat dels seus continguts i dels noms de domini de les mateixos, són propietat dels seus respectius propietaris.
Qualsevol enllaç a la web de PAYÀ MOTOCICLETES SL s’efectuarà a la seva pàgina principal.

7. COPYRIGHT

PAYÀ MOTOCICLETES SL és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.motospaya.com.
L’empresa PAYÀ MOTOCICLETES SL és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament als relatius a les marques registrades.