Política de Protecció de Dades

Responsable del tractament de les dades:

Identitat: PAYÀ MOTOCICLETES SL
CIF: B08857450
Adreça Postal: BATISTA I ROCA 21, 08302 MATARÓ (BARCELONA).
Tel.: 937415930
Correu Electrònic: SACW@MOTOSPAYA.COM

1. FINALITAT

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

A PAYÀ MOTOCICLETES SL tractem l’informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de l’informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis del seu interès. També elaborarem un “perfil comercial” sobre la base de l’informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Durada del tractament i criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

2. LEGITIMACIÓ

Quin és la legitimació pel tractament de dades?

La base legal pel tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i oferir respostes a les consultes rebudes mitjançant el correu electrònic i/o formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privadesa). L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

Destinataris:

A quins destinataris es comuniquen dades?

No es comunicaran les dades a cap destinatari o tercer, excepte per obligació legal.

3. DRETS

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a PAYÀ MOTOCICLETES SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies previstes en l’article 18 RGPD, els interessats ​​poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions. Els interessats ​​poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats d’enviament de l’informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis del seu interès. PAYÀ MOTOCICLETES SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions. En virtut del dret a la portabilitat, els interessats ​​tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre’ls a un altre responsable.

Com pot exercir els seus drets?

Mitjançant escrit dirigit a PAYÀ MOTOCICLETES SL, Carrer Batista i Roca 21, 08302 Mataró (Barcelona) o mitjançant correu electrònic a sacw@motospaya.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Quines vies de reclamació hi ha?

Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella és mitjançant la pàgina web https://www.agpd.es.

4. CATEGORIES DE LES DADES

Quines categories de dades tractem?

Dades d’identitat.
Característiques personals.
Informació laboral.
Informació econòmica/financera.
No es tracten dades especialment protegides.

5. PROCEDÈNCIA

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a PAYÀ MOTOCICLETES SL procedeixen del propi interessat, correu postal, correu electrònic, missatgeria instantània, xarxes socials i pel contacte mitjançant correu electrònic de la nostra pàgina web.